Q&A

Q&A stranica ima za cilj da odgovori na vaša najvažnija pitanja u vezi sa pisanjem tekstova za web.

Tvoje stručno umeće u oblasti u kojoj posluješ sigurno je veće nego moje znanje o istom. Situacija je obrnuta sa pisanjem. Za tekstove koje pišem nije mi potrebno iskustvo u tvojoj industriji, dovoljno će biti da pogledam tvoj sajt ili blog, dosadašnji rad i tvoje konkurente.

Jedinstven i unikatan  tekstualni sadržaj bilo koje vrste i namene.

Prilagođavanje sadržaja ključnim rečima (SEO copy i content writing)

Tekstovi za online prodavnice – opisi proizvoda, sadržaj

Tekstovi za web sajtove – stranice, opisi

Tekstovi za blog –  blog postovi, članci, sadržaj

Interne komunikacije – B2B, B2C, mejlovi, pisma..

Nov i redovan tekstualni sadržaj donosi višestruku korist. Imaj u vidu  da jedan tekst sedmično, koji je potkrepljen promocijom (društvene mreže, mejl…), vremenom povećava broj organskih poseta za preko 150%.

Podrazumeva se da to ne može biti bilo kakav tekst niti onaj kopiran sa drugih sajtova. 

Kažu da je prosečno vreme potrebno za pisanje posta na blogu  2 sata. Meni treba oko 3 do 4, a nekada to vreme zna da preraste i u ceo dan ili noć. Da, dešava se. Super je ako možeš da odvojiš toliko ili manje da pišeš za sebe. Problem je ako utrošiš sate i sate a kao rezultat dobiješ sr…, pardon, srednje kvalitetno ili kompletno smeće od teksta.

Sve što se nalazi na tvom sajtu je tvoja slika. Ako tekst nosi i moj potpis onda je i moja. Vrlo je bitno da svaki tekst nema pravopisne i interpunkcijske greške ali sam takođe nailazila na pasuse i pasuse koji su napisani u pogrešnim licima, tonu ili su bili toliko nametljivi da su naprosto kontraproduktivni. To su oni tekstovi koji liče na trgovce  uvaljivače, kojiima obično okrenemo leđa jer su prenaporni i utrpali bi nam po svaku cenu bilo šta. Prema tome, ne bi trebalo da pristanete na manje od profesionalnog i ispravnog teksta.

Uz svaki tekst dobijaš gratis: moju prilagodljivost, jake istraživačke veštine, dobro razumevanje SEO optimizacije, poštovanje rokova i spremnost na svaki vid dogovora. Gratis je i backlink, koji dobijaš na mojoj stranici portfolio. Takođe očekuj i poneki dobronameran savet, predlog ali i kritiku. 

Ni to nije problem. Kolega SeoSajt je tu da ga uradi, a onda zajedno prelazimo na razvijanje istog, kroz SEO, tekstove i mnoštvo drugih trikova.

q&a