BiljanaJo Portfolio

Na stranici Porfolio možete pogledati listu članaka koje sam kreirala za različite sajtove i teme. Moje usluge pisanja SEO članaka sadrže jedinstven, relevantan sadržaj koji vaš sajt rangira na pretraživačima i donosi više posetilaca. 

Uz naručen tekst, blog post, web ili SEO content, dobijate i svoje mesto u ovom portfoliu, uz koristan backlink. Uostalom, pogledajte kako to izgleda…

Boje za fasadu

Sahara tehnika

Valjak za krečenje

Krečenje u boji

Skupe ili jeftine boje?

Krečenje hodnika

Toneri za krečenje

Podloga za krečenje

Krečenje soba

Farbanje pločica

Kako napisati članak koji drži pažnju

Zašto prodaja zavisi od sadržaja a ne od proizvoda i oglasa

Online prodavnica- šta treba da sadrži da bi bila uspešna

Hosting – Hostinger

Muške kožne torbe

Pozivnice za venčanje

Planiranje savršene svadbe

 

Ulaganje u sadržaj i vaše mesto u portfolio delu

Bilo da započinjete sa novim web sajtom ili blogom ili želite da unapredite svoj postojeći, jedno je sigurno – ono što je vredno je ulaganje u sadržaj. Pisanje za sajt je najpopularniji i najefikasniji način da unapredite SEO optimizaciju i dovededete na svoju web adresu što više organskog saobraćaja. Ako niste zadovoljni dosadašnjim uspehom svog sajta, možda je vreme da primenite baš ovu tehniku.

Kao što vidite i iz mog portfolio dela, svaki od sajtova za koji pišem imaće koristi i od backlinka na ovoj strani.  Google i drugi veliki pretraživači smatraju backlinkove kao signale za bolje rangiranje u pretrazi. Svaki kvalitetan i dobro postavljen backlink  bukvalno govori Googlu da taj sajt vredi. Iskoristite ovu priliku da uz naručen tekst za sajt i mesto u mom portfolio delu, dobijete i backlink koji je važan za razvoj vašeg sajta.

Da li sadržaj tvog sajta radi za ili protiv tebe?

Ne vidiš napredak u razvoju svog sajta ili on nije posećen? Nemaš dovoljno sadržaja ili ne znaš kog kvaliteta je postojeći? Da li znaš da se sve to može promeniti uz dobru strategiju i veštinu pisanja?

To je upravo ono što mogu da učinim tvoj sajt.

responsivan web dizajn
error: Sadržaj ovog sajta je zaštićen!!!