Pretraga
Close this search box.

BiljanaJo Portfolio

Na stranici Porfolio možete pogledati listu članaka koje sam kreirala za različite sajtove i teme. Moje usluge pisanja SEO članaka sadrže jedinstven, relevantan sadržaj koji vaš sajt rangira na pretraživačima i donosi više posetilaca. 

Uz naručen tekst, blog post, web ili SEO content, dobijate i svoje mesto u ovom portfoliu, uz koristan backlink. Uostalom, pogledajte kako to izgleda…

Sajt u izradi

Sajt u izradi

Blog u izradi

Boje za krečenje

3d tapete

Kulir fasade

Stop kondenz

Tapete za dečiju sobu

Prirodni kamen

Zašto nositi klompe?

Najudobnija obuća- papuče

Kućne papuče

Kako izabrati poklon za muškarca

Prirodne usne

Povećanje usana prirodnim putem

Šminkanje

Ispucale usne

Hidratacija usana

Ruž, balzam ili sjaj za usne

Muške kožne torbe

Pozivnice za venčanje

Planiranje savršene svadbe

 

Sajt u izradi

Ulaganje u sadržaj i vaše mesto u portfolio delu

Bilo da započinjete sa novim web sajtom ili blogom ili želite da unapredite svoj postojeći, jedno je sigurno – ono što je vredno je ulaganje u sadržaj. Pisanje za sajt je najpopularniji i najefikasniji način da unapredite SEO optimizaciju i dovededete na svoju web adresu što više organskog saobraćaja. Ako niste zadovoljni dosadašnjim uspehom svog sajta, možda je vreme da primenite baš ovu tehniku.

Kao što vidite i iz mog portfolio dela, svaki od sajtova za koji pišem imaće koristi i od backlinka na ovoj strani.  Google i drugi veliki pretraživači smatraju backlinkove kao signale za bolje rangiranje u pretrazi. Svaki kvalitetan i dobro postavljen backlink  bukvalno govori Googlu da taj sajt vredi. Iskoristite ovu priliku da uz naručen tekst za sajt i mesto u mom portfolio delu, dobijete i backlink koji je važan za razvoj vašeg sajta.

Da li sadržaj tvog sajta radi za ili protiv tebe?

Ne vidiš napredak u razvoju svog sajta ili on nije posećen? Nemaš dovoljno sadržaja ili ne znaš kog kvaliteta je postojeći? Da li znaš da se sve to može promeniti uz dobru strategiju i veštinu pisanja?

To je upravo ono što mogu da učinim tvoj sajt.

responsivan web dizajn