Pretraga
Close this search box.

Usluge pisanja - content writing

Naručite kvalitetne SEO članke koji će povećati saobraćaj na vašem sajtu i ponuditi vredan sadržaj vašim čitaocima. Kreiranje kvalitetnog sadržaja može biti izazov za vlasnike sajtova koji još nisu upoznati sa optimizacijom za pretraživače. 

Da li poznaješ SEO? Da li znaš da pišeš optimizovan sadržaj? Da li znaš da pišeš članke i blog postove? Ako je odgovor na bar jedno pitanje NE, kontaktiraj me.

Biljana Jovanovic pisanje članaka

Pisanje specijalnih članaka

Biljana Jovanović - pisanje web sadržaja

Pisanje web sadržaja

sta je web dizajn

Pisanje originalnih članaka

Da li su usluge pisanja potrebne vama?

Content writingkopirajting se odnose  na profesionalno pisanje stvoreno za online publiku. Sve što pročitate na mreži klasifikovano je kao web content sadržaj. Ovo uključuje tekst koji čitate na sajtovima, kao i informacije u člancima i postovima na blogu. Poslovni blogovi su danas popularni jer preduzeća prelaze na onlajn transakcije i dopiru do svojih klijenata preko interneta. Oni koriste svoje blogove kako bi povećali svoju vidljivost i privukli pažnju potencijalnih kupaca.

Brendovi, preduzeća i web sajtovi ne nude vrednost svojoj publici samo kroz svoje proizvode i usluge, već i kroz koristan i zanimljiv sadržaj koji se nalazi na njihovim blogovima. Srce svakog uspešnog sajta leži u bogatom i kvalitetnom sadržaju, na koji se posetioci vraćaju radi relevantnih i zanimljivih informacija.

Zbog mnoštva informacija dostupnih na internetu, ljudi su izbirljiviji oko onoga šta žele da čitaju. Vreme je dragocena stvar, što znači da vaš sadržaj mora biti dovoljno dobar da ih zainteresujete.

Da li sadržaj tvog sajta radi za ili protiv tebe?

Ne vidiš napredak u razvoju svog sajta ili on nije posećen? Nemaš dovoljno sadržaja ili ne znaš kog kvaliteta je postojeći? Da li znaš da se sve to može promeniti uz dobru strategiju i veštinu pisanja?

To je upravo ono što mogu da učinim tvoj sajt.

responsivan web dizajn