Pretraga
Close this search box.

Pisanje unikatnih članaka

Ono sa čim se većina marketinških stručnjaka slaže je da je dobar sadržaj efikasniji od plaćene reklame. To je zato što se proces SEO u digitalnom marketingu oslanja na pisanje unikatnih članaka koji publici donosi uvid i vrednost.

Fer plej igra Googla i pravilno pisanje unikatnih članaka

Google u svojoj internet igri ima strogo zacrtanu misiju ali i vrlo striktna pravila koja se ne smeju kršiti. Google radi na tome da svojim korisnicima korisnicima obezbedi pristup tačnim informacijama, jedinstvenom sadržaju i najboljim piscima. On neprestano podešava i poboljšava svoje algoritme tako da onaj ko se i najviše trudi dobije slavu koju zaslužuje. Pošteno!

Posedovanjem unikatnih članaka prenosite vašu poruku, ubeđujete čitaoce  da kupe vaše proizvode i usluge u odnosu na vašu konkurenciju. Zapravo, pružanje visokokvalitetnog sadržaja jedna je od najvažnijih stvari koje možete učiniti da privučete klijente i stvorite interesovanje za svoje poslovanje.

Sadržajni marketing kao dokazano najbolja praksa nastavlja da raste jer je efikasniji i jeftiniji od plaćenog marketinga i koristi se u gotovo svakoj industriji! U današnjoj konkurentskoj ekonomiji, praktične veštine poput pisanja unikatnih članaka su više nego potrebne.

Zašto je važno imati unikatan sadržaj

Duplirani, odnosno copy- paste sadržaj jedan je od najvećih razloga zašto će Google vrlo verovatno sahraniti vaš web sajt. Većina novih blogera, koji nisu svesni pravog koncepta content writinga, kao praksu svog poslovanja, bukvalno kopiraju tekstove sa drugih popularnih blogova i postavljaju kao svoj sadžaj. Google roboti su postali veoma pametni u pronalaženju takvih tekstova i ono što sledi je i zaslužena kazna – potpuno izbacivanje iz  Google pretrage.

Biljana Jovanović Pisanje unikatnih članaka
Da li sadržaj tvog sajta radi za ili protiv tebe?

Ne vidiš napredak u razvoju svog sajta ili on nije posećen? Nemaš dovoljno sadržaja ili ne znaš kog kvaliteta je postojeći? Da li znaš da se sve to može promeniti uz dobru strategiju i veštinu pisanja?

To je upravo ono što mogu da učinim tvoj sajt.

responsivan web dizajn