Pisanje originalnih članaka

Šta su originalni članci?

Originalni članci su takvi, da se njihov sadržaj zasniva na činjenicama, istraživanju, imaju svrhu i svaki detalj je dobro isplaniran. Oni uključuju pitanje, metode, rezultate, diskusiju, reference, zapažanja.

Originalni članci predstavljaju sadržaj koji se ne pojavljuje u svojoj formi baš nigde osim na vašoj web lokaciji. Ono što karakteriše umetnost kreiranja originalnih postova, osim unikatnosti je i specijalan način na koji su napisani. To predstavlja orijentisanost celokupne forme teksta prema tipu posla, publike ili vas. Pisanje originalnih članaka nije nikada bilo lakše. Kako?

Potrebno je samo da mi date okvirni naslov i sve ideje koje imate na umu, a ja mogu da napišem kvalitetan i pouzdan sadržaj. Prosto, zar ne?

Biljana Jovanovic pisanje članaka

Zašto ti trebaju novi i originalni članci

Svi stručnjaci za optimizaciju pretraživača (SEO) se slažu da visokokvalitetni sadržaj  najbrže može dovesti jedan sajt na vrh rezultata pretrage. Ovo je moguće jer Google nagrađuje sajtove na kojima se radi i  koji redovno objavljuju visokokvalitetan sadržaj.

biljanajo
pisanje članaka

Pisanje članka je neophodno

U svetu internet sadržaja, video zapisi, audio zapisi i slike nastavljaju da rastu u popularnosti . Ono što treba da znate da još uvek ništa nije svrgnulo pisani sadržaj sa vrha, kao temelj strategije digitalnog marketinga bilo kog brenda. Postoji mnogo različitih vrsta pisanog sadržaja, od standardnog bloga do postova na društvenim mrežama i još mnogo toga.

Postoji razlog zašto su članci, tj. postovi najčešća vrsta pisanog sadržaja, a to je zato što ova forma tekstualnog sadržaja ima širok spektar poslovnih prednosti. Od pomoći u SEO optimizaciji, privlačenju čitalaca, do boljeg rangiranja na Google-u.

I da ne zaboravimo, ukoliko želite saradnju, zamoliću vas da:
ukratko predstavite svoj posao, ciljanu publiku i vaše vizije, dozvolite mi da pogledam vašu Google analitiku i Google Search Konzolu. Takođe možemo zakazati poziv ako želite da mi kažete nešto o čemu je bolje lično razgovarati.

error: Kopiranje ovog sadržaja je zabanjeno i podleže Zakonu o autorskim pravima.