IZRADA SAJTOVA

izrada sajtova

Izrada sajtova u WordPress-u

Ako razmišljate o izradi sajta, kreiranju bloga ili online prodavnice, jedna od platformi koja je najviše zastupljena ali i najčešće preporučena je WordPress.

WordPress u izradi sajtova čini većinskih 62% od svih platformi za kreiranje web lokacija. Njegovi glavni konkurenti su daleko iza i ne pretstavljaju nikakvu pretnju po sam WordPress CMS. A kako bi i mogli ako je njihovo učešće na online tržištu izraženo u procentima uglavnom manje od 5%.

Zašto izabrati WordPress u izradi sajtova

Široka primena i lakoća upotrebe WordPress-a samo su dva od dugog spiska razloga zašto većina stručnjaka digitalnog marketinga koristi a početnici nastoje da ovladaju njegovom upotrebom.

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem (CMS). Drugim rečima, to je sistem koji se koristi zaizradu sajtova svih vrsta. Tačnije, njegova misija je da omogući kreiranje i uređivanje sadržaja na web stranici bez potrebe znanjem bilo kog programskog jezika i kodiranja.

Bilo da vas zanima izrada biznis sajta, online shop-a, magazina, portala, bloga, foruma.. WordPress je tu da na ove zahteve odgovori.

Svrha WP-a je jednostavno i praktično upravljanje sadržajem. WordPress je napravljen sa idejom da čak i korisnici bez pethodnog znanja o izradi i uređivanju sajtova, mogu lako i jednostavno koristiti i prilagođavati sebi i svojim potrebama.

Kako najbrže do svog sajta, bloga ili online prodavnice?

coworking

Coworking

Iak coworking postoji već skoro dvadeset godina, mnogi ljudi ne znaju o čemu se tu zapravo i radi. Šta je coworking, čemu služi i koje su koristi coworkinga, saznajte u tekstu.

Pročitaj ceo članak »